10 oktober 2021

"Gordijnen"

Gisteren hadden we een afspraak bij DecoSam in Lanklaar. Zij waren voor onze vakantie de ramen komen opmeten en we gingen gisteren in hun winkel de mogelijkheden bekijken.

We vreesden ervoor dat we niets zouden vinden dat ons echt zou aanstaan, maar dat was gelukkig niet zo! én dan kozen we gelukkig ook nog voor hetzelfde :oD

We hebben, qua materiaal, verschillende keuzes gemaakt: op onze slaapkamer komt een oranje/terracottakleurige verduisteringsgordijn, in de living en op Johan zijn muziekkamer komen zwartachtige plissé-gordijnen en in de keuken komt een zwartachtige rolgordijn. Aan het schuifraam in de keuken komt een soort van zwarte venstergordijn en op de andere ramen komt een zwarte folie (zonder dat het er zwart uitziet óp het raam)... Enfin, moeilijk te beschrijven allemaal... Het klinkt allemaal heel zwart en donker, maar dat zal het absoluut niet zijn! Langs de buitenkant zal alles er ongeveer hetzelfde uitzien, namelijk weinig transparant zwart, maar wij zullen wel nog goed naar buiten kunnen kijken (uitgezonderd door de slaapkamergordijn en daar waar de plisségordijnen hangen)... Hiernaast op de foto zie je alle gekozen materialen op een donkere ondergrond. De twee bovenste materialen zijn doorzichtig als het voor een raam hangt. 

We hebben ervoor gekozen om overal maar één laag te nemen. We zijn toch niet het type mensen dat de gordijnen steeds open en dicht doet... en met de nieuwe ramen hoeven we geen overgordijnen te nemen om koude tegen te houden, he...

Over een paar weken volgt de offerte... en voor het einde van het jaar zou alles moeten hangen. We zijn héél erg benieuwd!

Wordt vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten