07 oktober 2021

Weer wat cultuur

Ondertussen lijkt COVID-19 ver weg en lijkt iedereen het "normale" leven weer opgepikt te hebben... Als laatste sector kon ook de cultuursector weer volledig open... Hier waren we erg blij mee! Zoals ieder jaar hebben we weer regelmatig een "culturele activiteit" in onze agenda's staan.

Op zaterdag 2 oktober '21 gingen we naar C-Mine in Genk naar "Nuff Said". 

Nuff Said is een evenement met comedy en muziek. Het werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 13 jaar naar podia in andere steden als Brussel, Genk, Gent, Turnhout & Rotterdam. We waren er nog nooit heen geweest, maar vonden de affiche ditmaal dusdanig interessant dat we kaarten boekten. We waren allebei blij verrast en zullen waarschijnlijk nog wel eens gaan naar het bijna-maandelijkse evenement. 

Gisteren reden we naar Cultuurcentrum Hasselt om Svínhunder aan het werk te zien. Svínhunder is een band van (o.a.) twee filmmuziekcomponisten die samen experimentele post-rock, jazz en post-klassieke muziek brengen. Hieronder zie je een show van een jaar geleden, om een idee te geven. We vonden ze beiden goed, maar er had wat meer 'power' in de nummers gemogen, vonden wij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten