03 mei 2010

Lentefeest !

Gisteren vierden Mico en Faith, de oudste en jongste van zus Nele, hun "Lentefeest". Hiervoor voerden ze een hele show op in Casino Beringen. Het thema was "Als ik ooit koning ben...".
Mico mocht zelfs op de troon gaan zitten! ;-) Hij moest verder ook nog aardig wat vertellen samen met twee klasgenootjes.

Faith trad ook op. Zij toverde vanalles uit een hoed op het nummer 'als ik kon toveren' (Filmpje met zowel Faith als Mico tijdens dit nummer). Faith stond, anders dan de andere kinderen, te dansen en te huppelen: grappig en leuk om te zien!
Nadien gingen we met de families van Johnny (Neles man) en Neles/Ines familie eten in 'Rodeo' in Neerpelt. Daar is het eten érg lekker en voor de kinderen is er een ware overdekte speeltuin met videospellen, DVD's, klimtuigen ed.

Het was een erg mooie dag! Het humanistische gedachtengoed is toch véél leerzamer en correcter en sluit veel beter aan bij het échte leven! (Mensen, denk daar ook aub aan tijdens de volgende verkiezingen!!!) Gelukkig zijn Faith en Mico dus niet gedoopt, anders hadden we in zo'n saaie kerk gezeten om te luisteren naar 'n hoop hypocriet gezever! ;-) ... maar ieder zijn ding natuurlijk...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten