27 februari 2022

HARNAS

Op maandag 28 maart as. om 20u gaan wij naar de voorstelling HARNAS van STERK! in C-Mine, Genk. Als jullie dat ook willen, moeten jullie heel snel een ticketje regelen via malsvlees.beringen@gmail.com.

Info:

STERK! speelt HARNAS

Mensen dragen een pantser zodat ze niet geraakt worden. Zo blijven ze onkwetsbaar. Buiten blijft buiten, binnen binnen. Onderdrukte gevoelens in een ondoordringbaar harnas.

De bewoners van Katarsis staan met bravoure op het podium.  Ze voeren er de grootste veldslag die er bestaat:  het terugvinden van kwetsbaarheid.

Met moed, discipline en samenwerking tonen ze hun innerlijke strijd. Dat maakt hen STERK!
STERK! is een podiumproject van de therapeutische gemeenschap van Katarsis in Genk in samenwerking met Theaterhuis Mals Vlees in Beringen. Via spel en drama worden binnen dit project elkaars grenzen verlegd en groeikansen gecreëerd. 

Samen met Gideon Hakker zijn de spelers van STERK! vertrokken vanuit hun eigen belevingswereld waarin hun drugsproblematiek op de voorgrond staat. Door samen te werken, hun verbeelding te gebruiken en vooral hun moed te tonen spelen ze HARNAS, het resultaat van een intens maakproces. 

Tickets aan 5 euro via malsvlees.beringen@gmail.com

Inderdaad, Johan werkt in de therapeutische gemeenschap (TG) van Katarsis.
Hij speelt zelf niet mee in de voorstelling. Enkele collega's en de bewoners van de TG zijn de acteurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten