28 oktober 2020

De decemberreis naar...

In eerste instantie was het plan om de laatste week van november naar Zürich, Zwitserland, te gaan. Daar zou namelijk het "Nights"-congres van 2020 plaatsvinden, dat congres over het nachtleven waar Johan twee jaar spreker was. Ook daar stak COVID-19 een stokje voor.

We plannen natuurlijk wél nog een reisje, niet de laatste week van november, maar de eerste week van december, de sinterklaasweek, zoals ieder jaar... Neen, thuisblijven is niks voor ons... al hebben we in huis nog genoeg te doen. We moeten helemaal kunnen "afschakelen". 
Het is natuurlijk wel nog afwachten waar we heen kunnen gaan. Het buitenland zit er ditmaal, ondanks de gelukzakken die we al waren in 2020, écht niet in... dus dachten we aan een staycation...

We willen een gedeelte van de tiendaagse die we samen vrij hebben, als dat kan COVID-maatregelengewijs, naar de Vlaamse Ardennen gaan. We zijn er vaak op een 'weekendje weg' geweest, maar dat is ondertussen ook alweer lang geleden. 
Waar we de rest van de vakantie heen gaan, moeten we nog bekijken. Eén ding is zéker: we gaan niet naar zee! De burgemeesters, horeca en handelaars hebben zich daar na de lock down se-ri-eus laten kennen met hun gezaag en gezever over toeristen... Ons zullen ze er dus enige tijd niet meer zien!
Maar misschien zit het land (of een gedeelte ervan) dan weer in 'lockdown' en moeten we toch op verlof rondom en in ons huis... We hopen van niet... maar wie weet...

Enfin, 
over één maand start onze decemberreis... er is nog niks gepland omdat er nog véél kan veranderen...
We tellen wel al af : nog één maand!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten