05 februari 2018

Nieuwjaarsrecepties

Voor het derde jaar op rij hebben we voor PVDA Limburg meegewerkt aan hun nieuwjaarsrecepties. Johan coördineerde de recepties van PVDA Genk en van PVDA Hasselt/Limburg. Ine hielp Johan op de nieuwjaarsreceptie van Hasselt/Limburg mee in de keuken.

PVDA Genk verzamelde op 20 januari '18 in Winterslag. Met heerlijke hapjes uit alle wijken, met speeches van Bianca Booms, Gaby Colebunders, Michelle Heijens, Daniëlle Saro en Kim De Witte was er veel inspiratie om samen van 2018 een warm, gezond, solidair én vooral succesvol jaar te maken. De vrijwilligers en vele anderen hebben er iets heel moois van gemaakt. 

   

Na Genk, Maasmechelen en Lommel (aan die laatste twee werkten we niet mee) was het zaterdag 3 februari '18 de beurt aan Hasselt om te toosten op het nieuwe jaar, een andere politiek en een stad op mensenmaat. Ook in Hasselt genoten er veel mensen van de lekkere hapjes, een gezellige avond en van de inspirerende speeches van volksvertegenwoordiger Raoul Hedebouw, Hasselts boegbeeld Karolien Stevens, Anniek Bollen, vakbondsvrouw bij Carrefour en natuurlijk ook van de speech van provinciaal voorzitter en Hasseltse lijsttrekker Kim De Witte.




PS: De foto's werden van facebook 'gepikt'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten