26 februari 2018

MS-Tocht

 

Gisteren wandelden we de "MS TOCHT" van wandelvereniging van de 10 tactische Wing van Vliegbasis Kleine-Brogel.

Het vertrekpunt lag in het centrum van Peer en ging richting Wijshagen. Na iets meer dan zes kilometer kwamen we aan aan het controlepunt in Wijshagen en aten we wat, Johan een broodje en een tas soep, Ine een stuk vlaai! Terwijl Johan een extra lus van 7 km wandelde, wachtte Ine - met wat Cuba-lectuur en een woordzoeker - op hem in het controlepunt. Nadien liepen we weer samen terug naar het centrum van Peer. Ook dit gedeelte was iets langer dan zes kilometer. 
Johan wandelde dus in totaal 20 km, Ine 13. We deden dat in een flink tempo van meer dan 6 km/uur. Het was dan ook zalig wandelweer! Al was het bij ons vertrek, rond half 11, - 3° C, bij onze aankomst, rond 14u, nog steeds maar 0° C en sneed de wind toch wel als je tegen de wind in moest lopen... maar we waren lekker warm ingeduffeld.

We vonden de wandeling niet zo heel fijn omdat het overgrote gedeelte over verharde wegen ging, zelfs vaak langs vrij drukke wegen. Wat natuurlijk wel positief is, is dat de wandeling ten voordele van de MS-Liga en de MS-"Kliniek" was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten