25 juli 2016

Feestdagen

Ma Rosine organiseerde voor haar verjaardag een weekendje weg met haar gezin (en diegenen die daarbij horen)... 
want het was gisteren een speciale verjaardag, namelijk haar zeventigste!

Zaterdagmorgen spraken we af in Kasterlee aan het hotel waar we gingen overnachten, Hotel Kempenrust... een naam als een rustoord, maar zeker in orde!
De enige die ontbrak was neef(je) Jaimie, voor de rest was het hele gezin/de hele familie volledig.
Daarna was het tijd om aan een wandeling te beginnen. Pa Julien loodste ons met de wandelkaart over de kabouterberg, een stukje verder en weer terug erover (zie foto 1 & 2).

Lunchen deden we aan de minigolf / tennispleinen voor het centrum van Kasterlee. De anderen bleven daar nog de rest van de middag, wij maakten nog een extra wandeling... Ine moet immers "trainen" voor onze naderende reis naar Polen!

De vele muggen die we verwacht hadden en waarvoor we flink DEET meegebracht hadden, bleven weg... De dazen daarentegen... die waren er in grote getallen en in een genadeloze stemming :-(

Na de wandeling en een (door-de-hitte-en-luchtvochtigheid-weinig-verfrissende) douche trokken we met z'n allen naar "De Nieuwe Bosrand", op korte loopafstand van het hotel, waar we dineerden en op ma Rosine haar 70e klonken!

Na een serieus drie-gangenmenu, waarbij het nog fijn buitenzitten was, gingen zus Karin en schoonbroer Yvo naar hun hondjes. De rest ging op café op de Markt van Kasterlee... en dat werd weerom een gezellige boel ;o)

We zullen het toeschrijven aan de warme nacht waarbij slapen niet vanzelfsprekend was, dat er toch enkelen aan het ontbijt verschenen met kleine oogjes ;o)

Al om 9u zat het hele gezin weer samen... en alweer aan tafel... met ditmaal een échte jarige!

Na het lekkere ontbijt ging ieders weer zijn eigen weg...
onze "weg" leidde ons naar Antwerpen: 
naar jaarlijkse gewoonte, vlak voor Reggae Geel, was Johan live te horen op Radio Centraal-programma "Back 2 Bass".

PS: Yep, zus Karin, 
ik heb drie van jouw foto's gepikt ;oP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten