De beste oplossing die Ine tot nogtoe gevonden had om een granaatappel te eten, was ze te rollen over een hard oppervlak (werkblad, tafel ed.) om de 'bolletjes' los te maken van de witte, taaie en bittere 'vliezen' en de granaatappel dan door te snijden. Dat was het minst frustrerende en het snelste..., maar even goed een druppende bedoeling...
en toen zag Ine dít filmpje! Dit gaat ze zeker proberen!
Logisch eigenlijk dat je door die 'vliezen' snijdt! Dan gaan de 'bolletjes' niet stuk en hangen je handen niet zo vol met sap... en nóg logischer is zijn "start": die 'vliezen', die bij iedere granaatappel anders liggen, gaan zoeken... door eerst een stukje schil weg te snijden!
Het lijkt superrrrrr gemakkelijk!
benieuwd hoe het in realiteit gaat zijn ;o)
PS: Jammer dat granaatappels hier niet groeien en ze dus altijd ingevoerd moeten worden... en dus eigenlijk geen "duurzaam" lekkernijtje is... en best een duur lekkernijtje is!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten