30 mei 2010

Dubbel feest !

Begin mei zijn er twee verjaardagen in Johans familie: Op 7 mei verjaart (NL= is...jarig) zijn vader, Julien, en ieder jaar op 10 mei wordt Johans jongste zus, Sofie, een jaartje ouder.

Dit jaar vierden ze allebei en 'speciale' verjaardag! Sofie werd dertig en Julien bereikte de pensioen-gerechtigde leeftijd van 65 jaar!

Beide verjaardagen werden gisteren in de tuin van Johans ouders gevierd... en jaaaaa, het heeft hard geregend en neeeeee, we werden niet nat!
In de namiddag was het best fijn weer en voor schuilplekjes tegen nattigheid en koude werd gezorgd: in de tuin werden tenten gezet met terrasverwarming in... We merkten dus amper dat het slecht weer was.

Johans moeder, Rosine, zorgde voor een lekker en uitgebreid buffet met koude schotel, kaasschotel, nagerechten (NL= toetjes), soep, frietjes enz. enz. Enfin (moeilijk te vertalen voor de Nederlanders, maar we proberen: samengevat, korter gezegd), niemand leed dus honger, en dorst al helemaal niet ;-)

Herinneringen en verhalen over jaaaaaren terug werden voor de 748e keer aan familieleden en vrienden van Julien en Sofie verteld ;-)
Feesten bij Johans familie is altijd gezellig, lekker en lachen!

Julien, geniet nog van je "pensioen" (Lees: werk niet meer té hard, he)... en Sofie nogmaals een dikke proficiat gewenst met je 30e! ... maar naar het schijnt begint je leven pas over tien jaar... allé, dat is toch hetgeen die oude bokken altijd zeggen... LOL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten