06 mei 2010

Dagje Leuven

Gisteren hadden we allebei een vrije dag: Ine had 'bevrijdingsdag' omdat ze in Nederland werkt en Johan nam zijn feestdag van 1 mei terug. We besloten om nog eens naar Leuven te gaan.

Het was alweer een tijdje geleden dat Johan nog muziek kocht. Daarom gingen we eerst bij 'Giraffe Records' binnen. Hier zocht Johan een tiental LP's uit... allemaal reggae natuurlijk ;-)

Een stukje dichter bij het centrum van Leuven ligt, ook nog op de Diestestraat, 'Hempmade'. In deze winkel verkopen ze erg mooie, wat specialere kleding die gemaakt is van hennep. Vorige maand gingen we nog naar hun modeshow / reggaefeestje (blogbericht). Met het toegangsticket van dat feestje kregen we korting in deze winkel. Johan vond een mooi truitje. Ine ging de winkel uit met twee broeken en een lange trui ;-)

Nadien gingen we de Fnac binnen. Dit doen we altijd als we een Fnac tegen komen. Ze hebben er regelmatig goede koopjes op boeken... Deze keer ook weer!
Ine 'ontdekte' een tijdje terug "De Wetten van de Magie" van Terry Goodkind. De proloog en deel 1 & 2 had Ine al... en nu heeft ze de hele reeks (= proloog + 11 delen)! Bij aankoop van twee boeken kreeg je nu namelijk het derde gratis! Gepakt en gezakt liepen we terug naar de auto om dan naar Pellenberg te rijden, de reden waarom we in het Leuvense moesten zijn.

Ine had een afspraak in het UZ Pellenberg om haar pijnmedicatie te evalueren. Zes weken geleden kreeg Ine immers medicatie bíj om haar fibromyalgieklachten te verminderen. Ine kreeg er te horen dat ze de 'nieuwe' medicatie ('contramal') nog mag verhogen tot de maximum dosis. Verder moet ze de hoofdpijnen die ze vaak heeft in de gaten houden. Het kan namelijk zijn dat Ine nu óók nog 'ns migraine erbíj kreeg. Dit zou dan verder onderzocht moeten worden en ook dáár krijgt Ine dan medicatie voor... Onderhand dus misschien meer werkgelegenheid in de pillenindustrie door al de pillen die Ine moet slikken! ;-) :-(

Geen opmerkingen:

Een reactie posten