29 april 2010

Bo

Gisteren gingen we in Kinepolis Hasselt naar de Vlaamse film "Bo" kijken. Yep, alweer een film van eigen bodem. Er wordt dus hard gewerkt in Belgisch Filmland!

"Deborah is 15 en woont met haar moeder en broertje noodgedwongen bij haar grootvader. Het gezin heeft het erg moeilijk om de touwtjes aan elkaar te knopen. Dit frustreert Deborah enorm want ze kan geen leuke kleren en dergelijke voor haarzelf kopen.
'Jen', een nieuwe vriendin, introduceert Deborah in de escortewereld. Deborah wordt 'Bo'. Als Bo verdient Deborah pakken geld waardoor ze wél de dingetjes kan kopen die ze wil.
Haar moeder ontdekt wat voor werk Deborah doet en laat haar opsluiten in de gesloten meisjesinstelling van Beernem. Deborah is hier erg kwaad om en besluit na haar verblijf in de instelling onder te duiken met haar 'vriendje' (lees: pooier, maar dat heeft Deborah dan nog steeds niet door)..."


De film is niet slecht maar ook niet goed. Hij is 'gewoontjes'. Het verhaal is goed maar mist spanning, terwijl er genoeg scenes in zitten waarbij deze opgebouwd zou kunnen worden. Ella-June Henrard, die Deborah vertolkt, gaan we zéker nóg terug zien! Het is een érg goede actrice, ookal is ze nog maar 17.
Door de verbouwingen in de Hasseltse Kinepolis móet je door een snoepwinkel vooraleer je de filmzalen bereikt. Ine had beter geen snoepjes genomen... Bah bah wat was ze dáár misselijk van! Ze is weer even 'geleerd' dus ;o)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten