17 augustus 2020

Colora

Gisteren zijn we nog eens naar een festival geweest!

Jawel, écht waar! Dat moet bijna een jaar geleden zijn! We gingen naar "Colora Festival" in Leuven... een stad waar ze niet zo bang zijn om evenementen door te laten gaan! Het was héérlijk om dit nog eens te kunnen doen!

Het gratis festivalletje was, op de drankjetons na, helemaal COVID-19-proof. Er konden zich maximum 200 bezoekers aanmelden en het publiek moest zich in 'bubbels' zetten... en pas dan, in die bubbel, mocht het mondmasker af. Dansen en rondlopen kon, maar mét mondmasker. Op verschillende plaatsen stond ontsmettingsgel en er kwam een ober langs de bubbels.

Alhoewel er wel wat druppels vielen, maar wij daar geen last van hadden onder onze partytent, bleef het onweer uit en hadden we dan toch geen modderfestival ;o)

De muziek en acts op het festivalletje waren eigenlijk, op de reggaeband Camel's Drop na, bijzaak. Het was gewoonweg gezellig met Sarah en Gerry. Johan kende nog wat meer mensen vanuit het reggaewereldje, dus die heeft ook nog eens kunnen bijpraten en zijn hartje kunnen ophalen...

Camel's Drop is trouwens de band waar Johan het over heeft tijdens zijn interview op Studio Brussel van 5 augustus.

Zo, dat hebben we wel weer gehad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten