29 juli 2008

Bij de advocaat

Hier en hier konden jullie al lezen over het terugtrekken van Ines rechtsbijstandverzekering. De enige oplossing voor Ine, om toch nog haar geld terug te krijgen, was naar een advocaat stappen. Ze had gisteren een afspraak.

In eerste instantie zei de advocate dat ze dacht dat het een verloren zaak was, uitgaande van de dossier die ze kreeg. Ze wilde toch nog Ines verhaal horen (dit ontbreekt volledig in het dossier van Juris).

Na Ines relaas besloot ze dat het wél kans op slagen had. Ine moest wel nog voor een foto zorgen van de plaats van het ongeval omdat dit niet zo heel duidelijk getekend was op het aanrijdingsformulier en op de getuigenverklaring.

Ines advocate stuurt nu een positief advies naar Juris. Als Juris dit aanvaardt, betalen zij alle gerechtskosten. Aanvaarden ze het niet dan moet Ine de helft betalen... Afwachten dus! Op zich wel slim gezien :-( Zo hoeven ze maar de helft te betalen...

Het verhaal krijgt waarschijnlijk ook nog een staartje. De bankbediende was totaal niet te spreken over de gang van zaken bij Juris. Zij schreef daarom enkele mensen aan binnen Axa om dit verhaal eens nader te bekijken... Zij vindt alvast dat er sprake is van onkunde... :o) Dat ze die kerel van Juris maar goed achter zijn veren zitten :o)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten