12 juli 2020

Na meer dan vier maanden...

Na meer dan vier maanden is Johan gisteren nog eens naar een "feestje" geweest! Hij ging naar het "Openluchttheather" in het Rivierenhof in Deurne, waar in de zomer, normaliter, verschillende openlucht-evenementen plaats vinden.

...en de feestjes zijn er natuurlijk mét COVID-19-maatregelen...
 
wat héél belangrijk is nu het dagelijkse besmettingscijfer weer stijgt!

: De bezoekerscapaciteit lag lager, er moest afstand gehouden worden, als je rondliep, moest je een mondmasker dragen, er waren geen drankjetons meer maar je moest steeds met bancontact betalen, je moest zo veel mogelijk op je "eigen" plaats blijven samen met je "bubbel" enz. en jawel hoor, dansen mocht!... maar op je "eigen" plaats...

Het deed Johan goed om verschillende mensen, die hij normaliter enkel, maar regelmatig, op concerten ziet, nogmaals terug te zien en om nog eens wat muziek mee te pikken... en hij heeft er goed rondgekeken om mee te nemen naar de organisatie van het evenement dat op 1 augustus '20 in Geel georganiseerd zal worden in de plaats van Reggae Geel:

Er zullen in het centrum van Geel verschillende (gratis) activiteiten georganiseerd worden, zowel overdag als 's avonds. Meer informatie hierover zal snel bekend gemaakt worden. 
's Avonds zal er in het stadspark van Geel een (betalend) concert zijn voor 400 personen met Pura Vida en de Soul Shakers (info en kaarten).

Heel de dag wordt georganiseerd in een samenwerking tussen Stad Geel, Cultuurcentrum de Werft, Cultuurcafé De Werft, Geel FM, Reggae Geel, Reggae Geel Brukout en de Geelse horeca... Yep, hier is Johan ook al enkele weken mee bezig ondertussen... dan heeft hij toch ook weer wat te doen en is het "gat" dat het wegvallen van Reggae Geel deze zomer bracht weer wat opgevuld... en eigenlijk heeft het hele coronagebeuren ook weer voor iets nieuws, fris, uitdagends gezorgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten