10 maart 2019

Dag 1 op dag 9

En jawel hoor,
een fijn reisje is weer voorbij!
Extremadura is mooi en we hebben er negen fijne dagen gehad!

We hadden de hele tijd geen internet, vandaar dat we, op deze negende reisdag, van op de luchthaven van Madrid, ons bericht over onze éérste reisdag posten...

Zaterdag 2 maart '19 vertrokken we vanop Zaventem luchthaven naar Madrid. Op de luchthaven van Madrid pikten we onze huurwagen, een Opel Corsa (foto), op en reden we richting Zorita.

Zorita, een klein dorp in Extremadura, ligt op een driehonderdtal kilometers van de Spaanse hoofdstad. Op een dikke drie uur rijden, kwamen we aan onze 'casa rural' "La Perra Gorda" (foto) aan.

Het duurde even vooraleer we de sleutel in ontvangst konden nemen, omdat de Spaanse die hier voor zorgde te laat was, maar enfin... We waren zelf wat later dan we doorgegeven hadden en de temperatuur was goed!
We waren de enige gasten in het huis met vier slaapkamers met eigen badkamer en een gedeelde keuken en woonkamer. Nadat we 'gesetteld' waren, gingen we op verkenning uit in het dorpje. Veel was er niet te zien en de restaurantjes waren gesloten... mogelijk omwille van carnaval. Tegen zonsondergang reden we daarom naar het stadje Trujillo, waar we wel een restaurantje vonden...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten