14 oktober 2018

538 x "Bedankt!"


Aan alle PVDA-stemmers 
en in het bijzonder voor diegenen die in district Maaseik op Ine stemden voor de provincieraad :

Héél, héél erg bedankt !

Voor Ine zal er niets veranderen, maar dat wist ze op voorhand. Ze blijft zich de komende tijd op dezelfde manier inzetten voor PVDA.


'
Ik ben een tevreden nationaal partijvoorzitter', zegt Peter Mertens, voorzitter van de PVDA, in een eerste reactie op de verkiezingsresultaten. 'Wij hebben zowat alle doelstellingen die we ons voorop stelden behaald. We verdrievoudigen ons aantal mandatarissen, van 50 naar meer dan 156. We breken naast Antwerpen, Genk, Zelzate en Lommel, voor het eerst ook door in Gent, Leuven, Hasselt, Mechelen, Turnhout, Vilvoorde, Sint-Niklaas, Geel en Brasschaat. In het Brussels gewest halen we 10 tot 15% in de grootste gemeenten en in Brussel stad. En in Wallonië scoren we meer dan 15% in Luik, Charleroi en La Louvière, en in de hele rode gordel rond Luik. Daarnaast halen we voor het eerst verkozenen in Namen, Hoei, Doornik en Verviers. We zijn voor het eerst van een grootstedelijk fenomeen in Antwerpen en Luik, uitgegroeid tot een stedelijk fenomeen in zowat alle centrumsteden in Wallonië, Brussel en Vlaanderen'.
BEDANKT aan iedereen die dat mogelijk heeft gemaakt. Elke militant, elke busser, elke beller, iedereen die een lokale activiteit organiseerde, elk lid ... 

Met de doorbraak van de verschillende centrumsteden, zit de PVDA op schema voor de federale en
gewestelijke verkiezingen van 2019. Dat kunnen we niet zonder u. 

>>> Versterk de PVDA en neem vandaag nog een lidkaart (€ 20/jaar) op www.pvda.be/lid-worden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten