10 april 2012

Paashazen Johan en Ine

Gistermiddag was het tijd voor de jaarlijkse Paas-afspraak bij ons thuis met zus Nele, schoonbroer Johnny, neefje Mico en nichtjes Kaitlin en Faith.

De nichtjes hadden thuis gezegd dat ze hoopten dat ze niet moesten gaan zoeken in de tuin, want daar vonden ze zichzelf toch al wel te "oud" voor...
Het leek wel alsof Ine het 'gevoeld' had... want zij vindt hen ook te "oud" om eieren en dergelijke te gaan zoeken...

Ine verzon daarom de voorbije week een andere manier om die paashaasspullen tot bij Mico (14), Kaitlin (10) en Faith (8) te krijgen... Ah jaaaaa, paashaasspullen krijg je niet zómaar, he ;o)

We bedachten allerlei vragen over onszelf... evenveel vragen als het aantal  paashaasspullen... Bij ieder juist antwoord (waarbij hier en daar toch hulp nodig was van zus Nele en schoonbroer Johnny) kregen ze één "kadootje"...

Het bleek leuk te zijn om op die manier paashaas te zijn, om de vragen over hun "nonkel" (NL= oom) en "tante" te beantwoorden én om daarvoor beloond te worden!

En zo sloten we een verlengd weekend af met veel rust, veel koers, veel huishoudelijk werk en dus een paasbezoekje...
Vreemd om drie dagen na elkaar THUIS te zijn... Normaal gezien maken we daar meteen een 'Weekendje Weg' van... Maar nu dus niet... en dat is natuurlijk ook niet altijd nodig, he!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten