09 april 2012

Nieuwe Functies

We voegden, zoals jullie misschien al opmerkten, twee nieuwe functies toe aan onze blog:

Via de rechterkolom van de blogpagina kan je vanaf nu ook "zoeken" en je kan je abonneren op onze blogberichten en deze in je mailbox krijgen.

Zoeken gaat echt heel eenvoudig:
Je tikt een zoekterm in en je klikt daarna op "Zoeken". Vervolgens vind je een hele lijst aan berichten waarin die zoekterm voorkomt. Leuk, he!?

Abonneren kan ook heel gemakkelijk:
Dit doe je door je mailadres in te tikken en op "Submit" te klikken. Als je bij het scherm dat je daarna krijgt, de letters en/of cijfers overtypt, voorkom je spam. Dit kan je dus maar best doen! Daarna wordt een mail naar het ingegeven mailadres gestuurd met een link om te bevestigen dat je daadwerkelijk berichten van ons per mail wil krijgen. 
Om dit te bevestigen, klik je op de link in de gekregen mail. Vanaf dan krijg je een mail met het blogbericht dat wij gepost hebben.

We posten iedere dag een blogbericht, dat betekent dus iedere dag één mail. Als we meerdere berichten posten op één dag, ontvang je ook maar één bericht. De mail bevat dan al de geposte berichten van die dag.
Als er dan toch eens een dag is dat we geen bericht posten, dat gaat bv. tijdens onze wandeltocht in IJsland het geval zijn, krijg je géén mail.

We probeerden het gisteren zelf ook uit. Wij kregen gisteravond de twee blogberichten van gisteren aan die gisternacht en -middag gepost werden. Het werkt dus!
Het uitschrijven hebben we natuurlijk ook alvast geprobeerd: Dit gaat heel gemakkelijk door "unsubscribe now", onderaan de mail, aan te klikken en dit vervolgens te bevestigen in een volgend scherm. 
Of het leuk of handig is, weten we niet... Dat zal van jullie zelf afhangen zeker...
...maar nu krijg je dus de mogelijkheid om óf via de website onze blog te lezen óf via je mailbox...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten