03 april 2010

Toch nog dub...

De reden waarom we richting Loirestreek trokken was de eerste "Nantes Dub Station". Met Iration Steppas, Kanka en Blackboard Jungle Sound System op de affiche was dit wel érg interessant!

Maar bijna wás er voor ons geen "Nantes Dub Station"!
Bij het boeken van ons hotel / studio hadden we gezocht naar eentje in dezelfde wijk als het dubfeestje... Kwestie van niet te lang te moeten zoeken alvorens het te vinden...
... en wat was nu nét het probleem... : We vonden de zaal niet! En nee, we zochten niet in het verkeerde stadsdeel of zo!

Het adres op de flyer en op de myspace bleek niet juist te zijn! Enfin, de straat wel, het nummer niet... :-( En wij maar zoeken en zoeken... een stuk te vér in de lange straat...

Toen we eindelijk gevonden hadden waar het te doen was, hing er "COMPLET" tegen de gevel... Gelukkig voor ons stonden we ook écht op de gastenlijst en konden we dus wél nog binnen!

We konden nog net de laatste tien minuten van Kanka meepikken. Deze klonken erg goed! Blackboard Jungle Sound System was ook goed, maar nogal braafjes en rustig. Ondertussen zagen we Iration Steppas al een paar keer aan het werk (pas nog in Amsterdam), maar ze blíjven gewoonweg goed! (Foto)

Het werd niet ál te laat, 3 uur, omdat we nog iets aan onze zaterdag wilden hebben ook, he...

Stel je voor dat we die zaal niet gevonden hadden! Dan waren we eigenlijk helemaal voor niks naar Nantes gekomen! ;o)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten