06 december 2009

Op Lanzarote!

Hoi hoi!

Sinds gistermiddag zitten we dus op Lanzarote!
In Zaventem vertrokken we met een half uur vertraging en tijdens onze tussenlanding op Gran Canaria moesten we ook langer wachten dan verwacht... maar dat lieten we niet aan ons hart komen: We zijn immers met vakantie!
Gisteren was het, aan "onze" kant van het eiland fel bewolkt en waaide het af en toe. Hierdoor was het met momenten frisjes. De windloze momenten waren best warm!
Ons hotel is best in orde, al is een ander Belgisch koppel het daar helemaal niet mee eens. We hebben een joekel van een kamer met een aparte slaapkamer, living, keuken, badkamer en terras. Het eten is lekker... wat moet een mens meer!?
Omdat alle autoverhuurbedrijven ´s zaterdags om 12uur sluiten konden we geen auto meer huren. Hierdoor hielden we het op een lange wandeling in Costa Teguise.
Costa Teguise is best een mooi stadje maar het verloor al veel van zijn glorie... maar iets onderhouden, kunnen en kennen de Spanjaarden niet, he ;o)
Wat hier wel opvalt, zijn het grote aantal Britten! Je vindt hier gemakkelijker een Engelse en Ierse Pub dan een Spaanse! En natuuuuurlijk zitten die heel de dag op cafe om voetbal te kijken en te zuipen...
We maakten nog geen gebruik van de gratis € 30 aan drank in de poolbar en disco die we blijkbaar ook nog kregen bij onze promotieboeking... want we waren p-o-m-p-af! Om 23u sliepen we al vast!... We waren dan ook al wakker van 2u ´s nachts, he ;o)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten