04 oktober 2009

Winkelen

Gistermiddag, want we sliepen keilang uit ;o) , begonnen we aan een 'winkeltocht'. Een eerste stop maakten we in Maasmechelen. Hier gingen we de winterbrochure 'vliegvakanties' ophalen bij Neckermann (we zijn aan het uitzoeken wat we in maart kunnen doen...), aten we wat en kochten we de verzamelmap voor bij de UNESCO-informatie die vanaf morgen bij De Morgen gaat zitten bij Standaard Boekhandel. Hier keken we ook tussen de reisgidsen maar hier vonden we niks wat ons op dít moment interesseert.

Hierna reden we door naar Maastricht. Onderweg was het óveral v-e-r-s-c-h-i-k-k-e-l-i-j-k druk... bah! Hier gingen we enkel naar 'Selexyz', de boekhandel in de dominikanerkerk (info). Hier vonden we wél wat we zochten: een reisgids over de Baltische Staten (info). Dit wordt namelijk de bestemming voor onze volgende 'septemberreis'.

Vervolgens reden we door naar de Makro in Alleur. Ook hier vonden we wat we zochten: lampjes voor in de keuken (afbeelding)! Eindelijk, zeg! Daar hebben we toch láng naar gezocht! Verder deden we er boodschappen... ook hier was het ongelooflijk druk... bah!... en aten we wat want ondertussen was het al behoorlijk laat.

Nadien reden we nog naar de Makro van Nuth (NL). Dit omdat ze in de Belgische en Nederlandse Makro's toch totaal verschillende dingen verkopen die wij allemaal gebruiken ;o) ... maar die was al gesloten! Ine dacht dat hij iedere dag, uitgez. zondag, open was tot 22u, maar dat is dus op zaterdag niet het geval... Voor niks naar daar gereden dus... ach ja...

En zo eindigde onze veel te drukke, o.w.v. de ánderen ;o) , winkeldag... Poeh poeh...
Wat was er gisteren eigenlijk aan de hand!? Moest iedereen hetzelfde doen en hebben als ons? Of was het overal zo?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten