03 oktober 2009

Verjaardagen

Gisteren was het echt wel 'verjaardagendag' ;o)

's Middags ging Ine naar pa Sus en ma Lizette voor pa Sus' verjaardag. Hij was op 24 september, toen wij in Yellowstone rondliepen, 66 jaar geworden... Al een hele leeftijd... maar pa Sus tennist nog alsof hij 26 is! ;o)

In de namiddag reed Ine naar haar zus Nele. Ze ging er naar de mooie nieuwe meubels kijken én ging er langs voor Mico's verjaardag (sorry, vergeten een foto te maken...). Mico werd de 15e september 12. Op die dag verkenden wij 'Kodachrome State Park', 'Escalante' en 'Anasazi Indian Village State Park' in Amerika.

's Avonds werd Ine in Hasselt verwacht op een kaas en wijnavond ter ere van de vijfde verjaardag van 'stuwer' (info). Het tweede schakeljaar dat Ine volgde om haar graduaat orthopedagogie om te zetten in een bachelor verliep volgens het stuwertraject...

... en zo heeft Ine dus drie verjaardagen op één dag gevierd... met het nodige eten en snoepen natuurlijk ;-)... Laten we maar hopen dat er weer geen kilo's aan blijven plakken... Ine is net zo blij dat ze al 7 kilo verloor na het stoppen van haar vorige medicatie! ;o)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten