27 september 2009

Terug

Jawel, ons Amerikaans avontuur zit er weer op... :-(
Ondertussen zijn we de slaap aan het verbijten en staat de wasmachine te bollen...

Onze terugreis verliep toch een beetje spannend...:
Zaterdagmorgen om 3u (plaatselijke tijd) stonden we op om onze huurauto in te leveren en onze vlucht naar Salt Lake City te nemen vanuit Jackson Hole... alles verliep perfect!

In Salt Lake City hadden we twee uurtjes de tijd om over te stappen. We profiteerden ervan om een ontbijtje te nemen (Johan croissant met ei en worst, Ine een Starbucks muffin). We liepen een half uur vertraging op bij vertrek omdat het vliegtuig blijkbaar te zwaar geladen was. Na wat wiskunde, aldus de piloot, was dit verholpen. Net voor we in Atlanta aankwamen moesten we wat rondcirkelen omdat er een zwaar onweer boven deze regio hing...

In Atlanta hadden we dan nog maar een uurtje om over te stappen op onze vlucht naar Brussel... Op zich nog geluk want voor hetzelfde geld misten we onze aansluitende vlucht...
Bij deze vlucht bleven we óók een uur aan de grond... ook door het slechte weer maar ook omwille van passagiers die, door hun andere vertraagde vlucht, te laat waren én, meldde de piloot, door bagage die nog van andere vluchten moest overgebracht worden.
Toch kwamen we op het geplande uur aan in Brussel, weliswaar met verschillende keren turbulentie onderweg (gelukkig kozen we niet voor Oost-Amerika voor onze vakantie ;o) ... wat een slecht weer daar).
Onze koffers kwamen als allereerste van de band... waarschijnlijk was onze bagage dus bij de te laat gearriveerde bagage! Wat een geluk, zeg!

En nu... douchen, wassen, kleren opbergen, jetlag verbijten en genieten van de laatste vakantie-avond... want morgen moeten we weer aan het werk!
Foto boven: Rocky Mountains, Colorado
Foto onder: Zonsopgang boven Ierland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten