12 maart 2009

Shitdag...

We hadden een shitdag vandaag! Johan trapte in één hondendrol. Ine in twéé.... Baaaahhhhh

Maar verder hadden we een prima dag! Een dag, trouwens, waarop Johan 36 werd!

Vanmorgen gingen we eerst op zoek naar de roze granieten heuvels in de buurt van Perros-Guirec, waar we gisteren sliepen. Deze vonden we niet echt... We maakten daarna een wandeling van 8 km in Trébeurden. Hier wandelden we langs verschillende menhirs en dolmen (zie foto)... Ook deze wandeling verliep niet geheel volgens plan... De wandeling liep een groot gedeelte langs de kust af... maar alles was nog veel te nat om er over te wandelen én er ontbraken op het laatste stuk een paar pijltjes waardoor we een paar menhirs gemist hebben... Maar ja, niks aan te doen ;-)

Nadien reden we meer naar het zuiden van Bretagne. Onderweg bezochten we wat kerkpleinen. In die streek zijn die nogal apart... De kerken zijn ommuurd, hebben een knekelhuisje én een gigantisch standbeeld dat de kalvarie uitbeeldt. Best mooi en speciaal! We reden ook nog langs een overdekte markt.

Vannacht slapen we in Auray. In dit stadje is eigenlijk niet zo veel te zien, maar het is een goede startplaats voor morgen ;-) Wel deden we al een terrasje in het gezellig haventje van Auray.

3 opmerkingen:

  1. voor johan een dikke proficiat

    van johnny, nele , mico , kaitlin ,faith

    en ook van sus en lisette

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beetje laat........maar toch nog een gelukkige verjaardag!

    Ronald, Sofie en Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen