01 februari 2009

Rondrijden

Gisteren ging Ine haar Fiësta e-i-n-d-e-l-i-j-k halen in de garage. Ine had donderdagavond al telefoon gekregen dat haar auto hersteld was, maar Ine kon de auto gisteren pas gaan gaan omdat ze donderdag en vrijdag aan het werk was. De 'schade' viel nog goed mee! Blijkbaar was er een sensor en wat bedrading stuk... en dat kost niet zo heel veel... gelukkig ;-)

Na het boodschappen doen voor de Bob Marley Birthday Bashment van volgende week zaterdag, stopten we bij Mammoet keukens. Hier lieten we een offerte maken voor een nieuwe keuken... de onze is echt lelijk en de apparaten beginnen stuk voor stuk te haperen...

's Avonds reden we eerst naar Hasselt. We hadden namelijk kaartjes voor Armandus de Zoveelste. Deze familievoorstelling vonden we érg goed! Het sprookje werd gespeeld door Warre Borgmans, Sien Eggers, An Miller e.a. Het stuk is echt op kinderen gericht maar is zeker voor volwassenen ook de moeite waard! Dimitri Leue schreef het stuk vol woordspelingen en 'spannende' personages zoals koningen, prinsen, prinsessen, lakeien, kabouters, een draak, "brute pech", "zwarte kant", "puur toeval" ed. (filmpje)

Hierna reden we door naar Petrol in Antwerpen. Hier speelden 'Turbulence' en 'Coco Tea', twee bekende namen in het reggaemilieu.

Toch waren wij eigenlijk niet daar voor de optredens. Johan wou hun tourmanager spreken. Dit is op het einde van de avond dan ook gelukt.

Ine ging tijdens Turbulence, die pas om 0u15 begon, al slapen in de auto... ze vond er niks aan en was verschrikkelijk moe. Johan vond Turbulence qua show wel goed maar hij was wat schreeuwerig en moeilijk te verstaan.

Coco Tea was volgens Johan héél erg goed... och ja, Ine had het waarschijnlijk toch ook niks gevonden ;-)

Doordat de shows zo laat begonnen waren we pas om 3u30 thuis... dat is toch echt laat voor ons doen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten