19 januari 2009

Gisteren in Londen

Het ontbijt stelde op zondag ook niks voor in Royal National Hotel... nog steeds kon er geen lapje kaas of salami van af... Ach ja, we aten onze buiken toch rond ;-)

We startten gisteren onze dag met de 'Tower of London'. Zaterdag waren we er al geweest, het ligt bij de Tower Bridge, maar toen was het al gesloten. Op zich was de burcht, na de tientallen burchten die wij al bezochten, niet zo heel speciaal, maar toch was het een bezoekje waard!

Na een koffietje bij Starbucks coffee ;-) bezochten we HMS Belfast. Dit is eigenlijk een drijvend museum in een oorlogsschip. Het schip is zo goed als volledig te bezichtigen. Dit vonden we érg interessant! ... en meteen is de link met onze volgende vakantie gelegd... het schip werd namelijk o.a. voor D'Day ingezet aan de Normandische kust , waar we in maart naar toe gaan...

We liepen nog naar Shakeseare's Globe Theatre maar omdat we dit theater niet zelfstandig konden bezichtigen, hadden we tijd te kort hiervoor. We namen nog snel de metro naar Covent Garden en daarna haalden we onze koffer op aan het hotel... en van daaruit wandelden we weer naar Saint Pancras... waar we om 16u30 de Eurostar namen...
Om 22u30 waren we weer thuis! We waren erg moe en hadden érg veel spierpijn maar we vonden het weekendje Londen érg geslaagd! (Wel heel erg jammer van de gsm...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten