02 december 2007

News from the Gambia!

Hoi hoi! Hier zijn we met nieuws van op onze vakantie!
Onze vliegreis verliep prima! ArkeFly heeft ons gedurende de zes vlieguren prima verwend!

Ondertussen proeven we dus weer van de Afrikaanse sfeer... met wat Afrikaanse ongemakken :o)... We hadden al enkele korte stroompannes... ook eentje toen Ine onder de douche stond... maar dat was gelijk weer opgelost :o)... en ook een minder leuk Afrikaans ongemakje (alhoewel...): We boekten voor vandaag de excursie 'Roots'... maar de boot was stuk dus die ging niet door... Tijdens deze excursie zouden we het verhaal van Kunta Kinte volgen (remember van de serie vroeger!?) en andere overblijfselen van de slavenhandel gaan bezichtigen... Niet dus!

Ons hotel is prima! Vooral het ontbijt! Amaaaaaai, wat een keuze! De kamer is niet echt chiqueboel (zeker niet voor de 5-sterren van het hotel) maar ze is zeker goed. Het personeel is supervriendelijk, maar dat zal wel moeten, he :o)

Waarschijnlijk tot een dezer dagen! Ondertussen proberen we wat foto's in het Gambia-album te zetten... Kunnen jullie wat watertanden :o)

2 opmerkingen:

  1. Zalig genieten hoor ik fijn zo zeg waar gaan je ouders naartoe dat wist oma toch niet en gewoonlijk zeggen ze toch iets tegen ons als er iets moest gebeuren Groetjes ginder Henriette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ons ma en pa gaan naar Tenerife. Ze vertrekken vrijdag pas, dus tegen dan zullen ze wel nog eens langs oma gaan, vermoed ik. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen