09 april 2024

"Gratis op te halen"

Gisteren werden onze oude zetels (een 3- en 2-zit en een rieten 1-persoonszeteltje) eindelijk opgehaald! Ze waren tot afgelopen zomer in gebruik en hadden tot gisteren in onze garage gestaan... 

Waarom dat zo lang geduurd heeft? De 22-jaar oude zetels waren sowieso te versleten om aan MeubelDepot (zoals onze meubels) of de kringwinkel te schenken. Om ze te laten ophalen als grofvuil waren ze eigenlijk nog te goed en die ophaalmomenten (1x/maand) pasten ons steeds niet... dus plaatsten we de zetels enkele weken geleden op 2eHands.be om ze gratis op te komen halen, zoals we lokaal met onze oude garage en tuinhuis deden... hier waren enkele reacties op, maar eentje sprak ons erg aan: Huize Sint-Augustinus, een vzw in de Bijzondere Jeugdzorg uit Zutendaal, gaat een project starten voor jongeren die even een time-out nodig hebben. 
Het duurde nog even tot we, met hun technische dienst, een moment overeenkwamen om de zetels op te halen... maar nu zijn ze weg... en kunnen er snel wat jongeren in gaan "chillen"!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten