16 augustus 2021

Onze zondag 15-08-'21

Gistervoormiddag was het weer wandeltijd. Omdat de heide in bloei staat, wilden we door heidegebied gaan wandelen, maar we wilden eens niet naar de Mechelse Heide in Maasmechelen gaan... daar is het op zondag zo druk en daar zijn we al zo vaak geweest... en zo kwamen we op de 'paarse route' in het gebied Pietersheim (Lanaken), ook een regio in het NP Hoge Kempen.

Deze paarse route wandelden we nog nooit... en ze was erg mooie en afwisselend... én erg rustig! We gaan deze 11,2 km dus vast nog wel'ns doen!

Ine had zich wel wat overgegaloppeerd in het begin van de wandeling... waardoor ze op het einde pompaf was... en een middagdutje nodig had ;oP

Gisteravond hadden we afgesproken met pa Sus en ma Lizette in Het Notariaat in Eksel. We praatten bij, aten er lekker en veel... erg veel... maar we vonden toch nog wat ruimte om de avond af te sluiten met een groot en superlekker ijs van 't Winnerhof, ook in Eksel... Kwestie van die verbrande calorieën van de ochtend er weer aan te krijgen, he ;-)


Poehhhhh, na dit weekend van véél te véél eten en snoepen, gaan we de komende dagen toch maar niet op de weegschaal staan ;oD

Geen opmerkingen:

Een reactie posten