14 juni 2021

Wandelen...

 

De afgelopen weekenden zijn we, op één wandeling in Geel na, steeds gaan wandelen in het Nationaal Park Hoge Kempen... wat een mogelijkheid aan wandelingen daar... en ze blijven leuk... want we deden er al héél veel.

De wandeling van gisteren deden we al eens gedeeltelijk... We gingen wandelen in Thorpark in Genk. We hadden niet zo zeer de bedoeling om veel kilometers te wandelen, maar wilden eerder onze klim- en daalspieren aanspreken... en dat is ons gelukt met de twee terrils van Waterschei te beklimmen... en tjonge, jonge wat is die terril die je achter ons op de foto hierboven ziet, steil !!!

...en gelukkig ging dat goed! Ine droeg haar enkelbrace waardoor ze tenminste het idee heeft dat haar "randnormale" linkerenkel stabiel is... want zonder die brace is hij dat absoluut niet... en met en zonder brace heeft ze nog steeds pijnscheuten erin... en zoals al eens geschreven: dat zal zo blijven totdat die gerokken enkelbanden uiteindelijk scheuren en operatief ingekort worden... uit zichzelf gaat dit niet genezen of verbeteren.

We hebben er vertrouwen in: We zijn klaar voor onze wandelingen op IJsland!
Nog 5 dagen...!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten