05 juni 2021

Junireis 2021 : ZW-IJsland

Onze junireis van 2021 ligt nu eindelijk vast... Het is dan toch niet de geplande rondreis (die we in 2020 ook al zouden maken) geworden, maar we gaan ZW-IJsland verder verkennen.

De geplande rondreis wordt weer verder doorgeschoven naar juni 2022... Gerry, die mee zou gaan, is namelijk niet volledig gevaccineerd... en dan zou hij, volgens de nu geldende maatregelen, eerst vijf dagen in quarantaine moeten op IJsland... en dat gaat natuurlijk niet met een rondreis van acht dagen... Sarah, de vrouw van Gerry, is wél, net als wij, volledig gevaccineerd en gaat wel mee op onze alternatieve IJslandreis van 2021.

Ine kan dus drie jaar na elkaar naar haar geliefde IJsland door COVID-19!!! Ze klaagt ab-so-luut niet!

We gaan van 19 tot 27 juni 2021 vanuit één vaste locatie dagtrips maken. We willen een paar keer naar de uitbarsting gaan, plannen enkele autoroutes, gaan enkele langere wandelingen maken en gaan op walvisexcursie vanuit Reykjavík... in ZW-IJsland is zoveel te doen... er is ook nog veel wat we zelf nog niet bezochten en/of zeker opnieuw willen doen... we gaan onze tijd op IJsland zéker goed om krijgen... en met die uitbarsting is dat eigenlijk nog ideaal dat COVID onze plannen door de war haalde... Nu kunnen we er een paar keer heen... op verschillende momenten van de dag en misschien met verschillende weertypes... 

NOG TWEE WEKEN !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten