23 december 2019

Serre!

Het is ongelooflijk maar waar: 
we hebben nu alle onderdelen van onze serre in ons bezit! 

In dit blogbericht kan je teruglezen wat er allemaal misging...

Begin oktober vond de eerste levering plaats. Vorige week donderdag de laatste... Er kan dus een nieuwe klusdag gepland worden! ;o)

Het vervelende aan heel deze situatie was het steeds moeten regelen dat er iemand thuis was voor de leveringen, het steeds moeten heen-en-weer contacteren na verkeerde leveringen, het niet kunnen gebruiken van de garage zolang de serre niet opstaat en het in de keuken staan van planten die in de serre hadden moeten staan. 
Zowel de firma van waar de serre komt, ACD, als Aveve, die de serre aan ons verkocht heeft, hebben gelukkig begrip voor de vervelende situatie... Van ACD kregen we een Aveve-aankoopbon en de spulletjes op de foto en van Aveve krijgen we ook nog een aankoopbon... Waarmee we toch voor zo'n € 500,00 gecompenseerd kregen... toch fijn!

Johan heeft alvast weer een bestelling bij Peperzaden.nl geplaatst om in 2020 weer goed veel pepertjes, tomaten en paprika te kweken. De plantjes in de keuken gaan het immers waarschijnlijk niet overleven... die hebben natuurlijk ook last van de "koude" in huis als we niet thuis zijn en de "warmte" als we wel thuis zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten