20 juni 2019

"Kat's on Tour" sponsoren

Hiernaast zie je een foto van de vier leden van gelegenheidswandelgroep "Kat's on Tour": (v.l.n.r.) Johan, Leen, Sarah en Jill. 
Het zijn, zoals je misschien al weet, vier collega's van Katarsis. Ze gaan op 31 augustus de "Oxfam Trailwalker" wandelen. Dit wil zeggen dat ze met hun vieren 100 km moeten wandelen in max. 30 uur in de regio van Saint-Hubert in de Ardennen
Doordat Katarsis gelinkt is aan Reggae Geel (door Johan (mede-organisator en programmator) en het opbouwwerk dat de bewoners en het team er ieder jaar doen) en Reggae Geel een Oxfam-evenement is, was het logisch dat Reggae Geel het viertal sponsort... maar iedereen kan sponsoren, he!

De afgelopen weken was er een benefietavond in een Geels café en afgelopen zondag hielden de Katarsismedewerkers en hun partners onderling een benefiet-BBQ. Daarnaast sponsorden al verschillende mensen "Kat's on Tour" via de website van de Oxfam Trailwalker.
Dat sponsoren is noodzakelijk om de Oxfam Trailwalker te kúnnen wandelen: naast vier deelnemers móét ook minstens € 1.500 bijeengezameld worden voor de goede werken van Oxfam om te kunnen starten aan de wandeltocht.
Dat vereiste startbedrag heeft het viertal al lang bereikt, maar het mag altijd meer zijn, he ;oP Misschien wil jij ook wel sponsoren!? Zoek hier het team op en betaal online... en dat is niet moeilijk... en het is - zoals de organisatoren aangeven -  "stap voor stap tegen armoede en ongelijkheid"...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten