27 mei 2019

Bedankt kiezers!

Voor het eerst zendt de PVDA ook vanuit Vlaanderen authentiek linkse volksvertegenwoordigers naar het parlement. De partij wordt meer dan ooit de locomotief op links... Lees HIER de speech van nationaal voorzitter Peter Mertens.

Dat wij niet verkozen zijn, is he-le-maal volgens de verwachtingen! We wilden enkel de partij steunen! HEEL ERG BEDANKT OM ÓNS TE STEUNEN !!! 
Ine kreeg, op de Limburgse lijst voor het Vlaams Parlement, 1838 stemmen achter haar naam! Op Johan (Europees parlement) stemde 8472 Vlamingen en Brusselaars!

Spijtig, héél triest zelfs, dat Vlaams Belang de grote winnaar is... maar één ding is wél duidelijk: De Vlaamse kiezer liet weten dat ze het NIET eens zijn met het beleid dat gevoerd werd! Het zal de volgende regering anders móeten!!!

 

HIER nog het "toekomstplan" (opgebouwd na grote enquêtes van de Belgen) waar al deze verkozenen de komende jaren voor zullen strijden in de verschillende parlementen... en JA, ZIJ zullen zich hier aan houden! Want zo zijn we binnen de PVDA : het woord van de mensen, vertaald naar het partij-DNA, is het woord van PVDA!


Afwachten nu hoe de regeringen er uit gaan zien... en hoeveel verkiezingsbeloftes gaan sneuvelen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten