30 mei 2019

Aantallen...

Tegengekomen op Facebook
van socioloog Jan Hertogen, KULeuven



Groen is hier 'het minst' en rood 'het meest', met daar tussenin licht groen, licht geel over geel naar oranje. De kleuren hebben niks te maken met politieke voorkeuren, maar met aantallen.

Conclusie van de socioloog:
"Opstoot Vlaams Belang, een opsteker voor de inwoners met niet-Europese migratieachtergrond:
Hoe meer inwoners met niet-Europese migratieachtergornd aanwezig zijn in steden en gemeenten, hoe lager de score voor het Vlaams Belang, hoe minder 'vreemden' hoe hoger de score voor het Vlaams Belang...

De kaartjes zijn het 'negatief' van elkaar, wat groen is in het ene is rood in het andere en alle tussenliggende kleuren. Van groen naar rood is een stijgend %."

Onze conclusie:
In gemeenten met veel diversiteit wordt minder Vlaams Belang gestemd, in gemeenten met minder diversiteit wordt meer Vlaams Belang gestemd.

Je hebt dus mensen met een migratieachtergrond (Turken, Marokkanen, Afrikanen, maar ook Italianen, Spanjaarden, Grieken enz.) nodig om de samenleving verdraagzaam te houden!

Als méér mensen met een migratieachtergrond gaan wonen in de gemeentes met hoge scores voor het Vlaams Belang, zijn er mínder problemen met diversiteit!
Voilà, meteen een oplossing!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten