01 november 2018

Waar heen in 2019?

Ja, natuurlijk zijn wij al druk bezig met plannen en dromen van onze reizen en weekendjes weg van 2019!

Onze plannen voor 2019:
Maart
Een weekje eerder dan anders, dus niet met Johan zijn verjaardag, gaan we naar de regio "Extremadura". Dit ligt in het westen van Spanje, tegen Portugal en is bekend voor de natuur en de vele vogels die er te spotten zijn. We gaan er negen dagen verblijven in een vakantiehuisje in het kleine dorpje Zorita. Met een huurwagen hopen we veel te kunnen zien en doen.

Pasen
Pasen valt volgend jaar op 21 april. Het hele Paasweekend gaan we, zoals de afgelopen jaren, naar Londen. Het heeft er om gespannen, maar ook in 2019 zal het "The London International Ska Festival" doorgaan.

Juni
Waar we eind juni heen gaan, weten we nog niet precies. We twijfelen momenteel nog over Zuid-Frankrijk of Zuid-Duitsland... maar wie weet wordt het wel Oostenrijk, Centraal-Frankrijk of Oost-of Centraal-Duitsland... Het is wel zeker dat we nog eens op pad gaan met onze Kangoo en de Ququq. We gaan dan (luxe-)kamperen dus.

Augustus
Voor augustus hebben we geen verrassingen in petto: Begin augustus, meer precies op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus, is het weer Reggae Geel. Johan zal daar dan verblijven.
Eind augustus doen we ook niets "nieuws". Dan gaan we opnieuw naar Londen... yep, opnieuw naar "Notting Hill Carnival".

September-Oktober
Van half september tot en met de eerste week van oktober gaan we, zoals recent hier nog vermeld, naar West-Canada. Deze regio spreekt ons het meest aan omwille van de grootse natuur, de grote dieren die er leven (grizzlyberen, zwarte berenorka's, maar ook wolven, walvissen, elanden enz.) en het bijna ontbreken van steden... waar Oost-Canada een overvloed aan heeft.

Ook rond sinterklaas 2019 willen we nog van huis weg, maar waarheen weten we nog niet... maar we hebben nog wat tijd om daar over na te denken ;o)
Wat wel vast staat, is dat er voor 2019 géén reisje IJsland en Jamaica op het programma staat. De reis naar Canada gaat te veel kosten om daar ook nog eens deze (dure) bestemmingen bij te doen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten