15 november 2018

Eerste reisvoorbereidingen West-Canada


Ondertussen zijn de eerste, meest belangrijke, reisvoorbereidingen voor onze reis naar West-Canada, meer specifiek Brits-Columbia gebeurd: De vluchten en de reis per mobilhome/camper zijn geboekt... aan een, omdat we mooi op tijd waren (eind oktober), fijn prijsje! In de loop van de volgende maanden moeten we enkel nog de exacte route uitstippelen, de staanplaatsen op de campings boeken en aftellen tot half september!


We kozen DEZE REIS, maar dus niet per huurwagen en zonder hotelovernachtingen (zoals in de beschrijvingen) maar met de mobilhome (tekening type).
Aangezien we zelf de campings gaan/moeten boeken, kunnen we zelf nog onze exacte dagbestemmingen bepalen. De "grote lijnen" van deze reis gaan we wel volgen, maar mogelijk blijven we ergens langer of minder lang dan op deze reisbeschrijving beschreven staat... We moeten wel op voorhand boeken omdat de camperstaanplaatsen natuurlijk beperkt zijn. Door te kiezen voor de mobilhome zijn we dus veel vrijer in wat we doen en waar we slapen, beleven we meer van de natuur, maar wel nog steeds met de luxe van een bed, een eigen douche en toilet en een "dak" boven ons hoofd. Koken kunnen we zelf, maar uit gaan eten, kan ook...

Aftellen:
Nog precies 10 maanden tot vertrek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten