22 oktober 2018

Reisbeurs Canada

Gisteren reden we naar Mechelen. Daar gingen we naar "Reisbeurs Canada" van reisorganisator Joker

Volgend jaar gaan we immers, in september-oktober, naar West-Canada... Díé keuze hadden we al gemaakt vóór we naar het beursje gingen. 

De westkant is toch wat avontuurlijker, "woester" en volgens on mooier dan de oostkant. De oostkant heeft ook veel meer steden... en spreekt ons alleen daarom al veel minder aan. Dat we naar Vancouver Island willen gaan, helemaal ten westen, lag ook al even vast.

We wilden op de beurs rondreisideetjes opdoen en informatie vragen over individuele reizen met mobilhome/camper: Wat de kosten zijn? Wat de voor- en nadelen zijn in vergelijking met gewone autorondreizen? We wilden eens neuzen in het type mobilhome dat er verhuurd wordt enz. We hadden ons ook ingeschreven voor de lezing "West-Canada met een huurwagen (door Joker)".

En ja, hoor onze reisideeën kregen al meer vorm... Het wordt hoogstwaarschijnlijk een rondreis per mobilhome met de Canadese Rocky Mountains en (natuurlijk) Vancouver Island op het programma... Een afspraak bij Joker in Hasselt, om een offerte op te maken met al onze reiswensen, werd al aangevraagd... Joker lijkt immers het best-bij-ons-passend aanbod te hebben.

De reisbeurs Canada was heel klein, maar we kregen alvast antwoord op onze meest prangende vragen, we deden toch weer (praktische) informatie op en konden toch enkele knopen doorhakken.

Wordt vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten