22 december 2017

Oudejaarsfeesten

Wij doen NIET aan kerstbomen, -versiering, -lichtjes enz. Dit omdat we er gewoon niks aan vinden en omdat we niet gelovig zijn... waarom zouden we dan mee moeten doen met de rest?

We hébben dit wel gedaan, maar dat was eigenlijk gewoon kuddegedrag... ondertussen dachten we erover na... en komt er gewoon geen kerstgedoe meer in huis!
Onze kerstpullen zijn, na jarenlang ongebruikt op zolder te staan, allemaal naar zus Nele gegaan, met de boodschap "wat je niet gebruikt, dien je naar de kringloopwinkel te brengen"... een ander kan er maar blij mee zijn! De kerst-commerce is immers be-la-che-lijk duur (en eigenlijk ook gewoon be-la-che-lijk!).

Cadeautjes krijgen en geven, vinden we wél leuk! De oudejaarsfeesten vieren met de familie doen we ook, al hoeft dat voor ons niet persé in deze periode te zijn... maar aangezien de rest van de familie wél Kerst en Nieuwjaar vieren, doen we mee... We willen onze principes niet zó ver drijven dat anderen er last van hebben... in dit geval dan toch niet ;oP

Onze collega's zijn er overigens ook blij mee dat we de oudejaarsfeesten niet vieren... Wij zijn er namelijk als de kippen bij om tijdens deze dagen te werken, waardoor we op andere momenten weer vrij kunnen zijn... Goed geregeld, toch!?

Voor jullie die vieren: Fijne Oudejaarsfeesten!
Voor de anderen: Fijne dagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten