31 augustus 2017

Notting Hill Carnival 2017 (2)

Dag 2 van Notting Hill Carnival, maandag 28 augustus '17, startte voor ons in Camden. Na ons ontbijt gingen we naar Camden Market. Johan kocht nog wat plaatjes en Ine ging - zonder succes echter - op zoek naar een horloge. Iets voor het middaguur scheidden onze wegen weer: Johan ging alvast richting het Carnival, terwijl Ine nog wat boodschapjes deed en wat in winkels neusde.

 

Ine had, zoals je hierboven ziet, wat meer geluk met de wagens en optochtdeelnemers die ze zag tijdens deze tweede dag van het Carnival. Opnieuw keek Ine verschillende uren naar de optocht.
Johan bezocht opnieuw 'Gladdy Wax Sound System' en kwam samen met Ine opnieuw aan aan 'Solution Sound System'. Daar bleven we nog enkele uurtjes.


Ine besloot om 18:45 uur dat ze er genoeg van had. Johan bleef nog. Normaal gezien is de Carnival steeds om 19 uur afgelopen... en dan moeten de soundsystems ook stoppen met draaien. Dit jaar mocht er tot half 8 gedraaid worden! Waarom weet Johan niet. Of het overal mocht, weet hij ook niet... hij was gewoon blij met dat extra half uurtje!
Nadat Johan en Youri terug in de buurt van Kings Cross - waar we steeds op hotel zitten - waren, sloten ze hun carnival nog af in een echte Engelse pub.
Ine had toen al verschillende bladzijden gelezen en was al lekker vroeg in slaap gevallen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten