27 augustus 2017

Geen pré-Carnival


Gisteren zijn we nog eens in Londen aangekomen. We maakten eerst een fijne zoektocht langs de kleine twintig standbeelden van "Sculpture in the City"- editie '17 (info). We zijn het er wel allebei over eens: de editie van vorig jaar was véél mooier dan deze editie. Nadien wandelden we via Borough Market, helemaal tot aan "Elephant and Castle", waar het sociale marktje erg tegen viel.

Dan was het alvast tijd voor Johan om alvast wat vinyl te kopen. Ine installeerde zich ondertussen met een chai latte en een brownie.

Avondeten planden we te doen in een Ghanees restaurant. We reserveerden er ook... maar blijkbaar was het restaurant gesloten omdat ze zich voor aan het bereiden waren voor het Notting Hill Carnival. Dáár hebben ze een eetstalletje, maar geen Ghanees. Op het Carnival is het toch allemaal "Jamaican food" dat de klok slaat. Enfin, wij op zoek naar een ander restaurantje...en dat werd Mesi's Kitchen, een Ethiopisch restaurant... zoals altijd in een Ethiopisch restaurant was het erg lekker!


Youri, een (reggae-)vriend, en Johan besloten om (gisteren) niet naar een pré-carnavalfeestje te gaan waardoor we relatief vroeg (half 12 lokale tijd) gingen slapen... en nu dus beide uitgeslapen aan onze dagkinnen beginnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten