21 juni 2017

MISLUKTE aanslag, géén verijdelde aanslag!

"...Wat zich in Brussel-Centaal heeft afgespeeld (gisteren) is een mislukte aanslag, geen verijdelde aanslag. De verdachte kon probleemloos het station binnenwandelen, een bom pogen tot ontploffing te brengen, daarna het perron op rennen... Het was dus pas toen de verdachte zelf op militairen afliep dat hij uiteindelijk werd neergeschoten. De aanslag is door het amateurisme van de dader mislukt: de bom ging gelukkig niet af en zo werd veel erger vermeden. Spreken over een aanslag die verhinderd werd is dus de waarheid een nogal heel serieuze draai geven...


...Het enige wat terreur echt weet in te dijken zijn, op korte termijn, goede inlichtingsdiensten en, op langere termijn, een inclusieve samenleving en een andere buitenlandse politiek. Maar dat antwoord is natuurlijk complex. Te complex voor politici die om de zoveel jaar willen herkozen worden.
Ondertussen staan daarom maar militairen op straat. Het schadelijk neveneffect is wel dat we er aan gewend raken dat er militairen in het straatbeeld lopen en dat een oorlogslogica het haalt op een civiele logica. Het blijft een beproefd recept om militairen in te zetten tegenover de eigen bevolking..."


Typische NV-A-flauwekul om de militairen nu te gaan bejubelen! Wat lost het effectief op!!?? NIKS!

De Wever zat net op één bij 'van Gils & Gasten'... wéér wordt enkel gesproken over Islam-terrorisme! Terreur is terreur... Deze aanslagen hebben niks met geloofsovertuiging, huidskleur, afkomst of dergelijke te maken! N-VA doet net hetzelfde als andere extreem rechtse partijen. Ze brainwashen de anderen tot racisme! De geschiedenis herhaalt zich! BAH!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten