14 mei 2017

50 km

De bewoners van de therapeutische gemeenschap van Katarsis, waar Johan werkt, zijn sinds enkele weken gestart met "oefenen" voor een "transardennaise" in september. Enkele keren per week fietsen/mountainbiken, wandelen of (voor diegenen die fysieke beperkingen hebben) laten ze hun creativiteit spreken als voorbereiding op deze mid-week door de Ardennen. Johan gaat wekelijks wel een keer mee wandelen met hen.
Dit jaar zijn Johan en verschillende collega's ook gestart met na het werk en/of in het weekend al dan niet samen te gaan wandelen.

Lees HIER meer over de transardennaise van Katarsis van 2016... want ze doen dat natuurlijk niet zomaar!
De transardennaise wordt o.a. mogelijk gemaakt door Rotary Club Hasselt en Reggae Geel.

Gisteren gingen de collega's 50 km wandelen... voor iedereen toch een heel stuk verder dan ze tot nog toe wandelden dit jaar... een hele uitdaging dus.

Om 8 uur startten ze aan Snow Valley in Peer en eindigen deden ze rond 18 uur aan de 50 km verder gelegen, oké 't is cliché maar ja, Basiliek van Scherpenheuvel (foto).

Iedereen haalde de eindbestemming, sommigen met blaren, allen met spierpijn. Johan had last van dat laatste, van zijn heupen en hij bleek, achteraf, toch één blaar te hebben... maar het weerhield hem niet om, wel na een uitgebreid warm badje, naar Brugge te trekken voor Dub Revolution...

en neen, Ine kan echt geen 50 km wandelen, zeker niet op hún tempo! Als Ine mee was geweest, als blok aan hun been, hadden ze waarschijnlijk wél gedacht aan ook in het begin rustpauzes in te lassen ;oP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten