29 april 2014

Ine is kandidaat !

Ine heeft zich kandidaat gesteld voor de "ondernemingsraad" (= OR) van Daelzicht, de organisatie waar ze, zoals jullie vast weten, voor werkt.
De verkiezingen voor 16 OR-leden voor Daelzicht heeft plaats tussen 5 en 12 mei as. en er zijn 22 kandidaten.
Momenteel is Ine 'campagne aan het voeren'... maar ze doet dit bescheiden, hoor! Ze heeft een kleine affiche ontworpen met een tekening, een foto en haar verkiezingsslogan. Ze heeft bewust gekozen voor een eenvoudige, zelfontworpen affiche: Het moet allemaal niet veel geld kosten en het hoeft helemaal niet zo 'bling bling' te zijn, voor Ine ;-) Met haar slogan wil ze voornamelijk begeleiders prikkelen om de OR belangrijk te gaan vinden én om te stemmen op de 12e... en als het even kan dus op Ine ;o) Haar slogan is "De werkvloer schuift aan aan de Beleidstafel via de OR".

Verder is er een website waarop alle kandidaten een pagina hebben. Hier heeft Ine beschreven wat haar motivatie is en wat haar visie is op Daelzicht en op de functie van de OR bij Daelzicht.

Deel uitmaken van de ondernemingsraad is geen afzonderlijke functie, maar een taak. Dit betekent dat je het verricht tijdens de contracturen die je al hebt. Als Ine verkozen wordt krijgt Ine 4 uur per week voor het uitoefenen van deze functie. In deze uren zal ze moeten vergaderen, lectuur moeten doornemen, cursussen volgen enz. Inderdaad, die 4 uren zullen niet voldoen, maar dat is niet erg: Ine is gemotiveerd genoeg om deze extra uitdaging aan te gaan... maar zoals eerder geschreven: eerst nog verkozen worden, he!

Wordt vervolgd...

2 opmerkingen: