05 februari 2010

Profiel

"Jij wil nieuwe ervaringen opdoen op reis. Je geniet met volle teugen van vreemde smaken, geuren en culturen. Reizen betekent voor jou ontdekken en onbekende dingen uitproberen.
Je bestemming ligt meestal buiten Europa. Je reist daarom vaak met het vliegtuig. Eenmaal aangekomen, verplaats je je met het openbaar vervoer. Met de tuk tuk door India of met de ezel door Peru: je vindt het helemaal geweldig.
Je reist met vrienden, alleen of met een groep onbekenden. Je dompelt je volledig onder in de cultuur van je bestemming en leert zoveel mogelijk bij over de gewoontes en gebruiken van de locals. Zo maak jij thuis achteraf de lekkerste Mexicaanse tortilla’s of Thaise curry’s.
Je bent avontuurlijk aangelegd. Een spannende trektocht of een rondje raften schrikt jou niet af. Je slaat andere wegen in dan de toeristische en gaat op zoek naar authentieke mensen en plaatsen.
Je boekt alleen het transport naar je bestemming en zoekt ter plaatse een verblijfplaats. Je logeert in een jeugdherberg, een leuke bed and Breakfast of slaapt gewoon in je eigen tent. Dat is gemakkelijk om rond te reizen en het hele land te ontdekken.
Vakantie betekent voor jou nieuwe culturen ontdekken en je laten meeslepen door een land."


Dit is ons reisprofiel volgens Vlaanderen Vakantieland (Doe zelf de test). Volgens hen zijn we "Actieve ontdekkers"...
... en dat is nog waar ook! ;o)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten