07 februari 2010

Bob Marley Birthday Bashment

Gisteren had de "Bob Marley Birthday Bashment" plaats. Het was een speciale editie dit jaar: Reggae Geel, CC De Werft en jeugdhuis De Bogaard organiseerden het al voor de 10e keer én Bob Marley zou gisteren 65 jaar geworden zijn!

Zoals ieder jaar zorgden wij voor het 'aankleden' van de kleedkamers en het 'tevreden stellen van de artiesten'... Allé, dat laatste deed Johan alleen dit jaar. Ine had een slechte, pijnlijke dag, dus zij vertrok al naar huis na het in orde maken van de 'backstage'.

In de namiddag was er even lichte paniek, alhoewel: we zijn wat gewoon van reggae-artiesten ;-) De Tourbus van Tony Rebel en Queen Ifrica stond in panne ergens onderweg naar Geel...

Toch verliep alles nog vlotjes, érg goed en redelijk volgens schema... alleen dat Tony Rebel niet van ophouden wist ;-) Nu ja, het is alleen maar super als je headliner zich amuseert en wil blíjven doorgaan, toch!?

De 'bash' is eigenlijk ieder jaar het officieuze startsein van de voorbereidingen van de volgende editie van Reggae Geel. Johan en de rest van de programmatoren zijn natuurlijk al een hele tijd bezig om te zorgen voor een, alweer, geweldige line-up! Reggae Geel gaat dit jaar trouwens door op 6 en 7 augustus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten