21 januari 2010

La Buena Vida

Ine had opnieuw de woensdagavond vrij, dus konden we in Maaseik weer naar Zebracinema!

Gisteravond speelden ze er "La Buena Vida". Onze verwachtingen waren eigenlijk hoog omdat er, in de korte filminhoud, beschreven stond dat de film verschillende verhalen verteld die in elkaar overvloeien op een gegeven moment...

"Edmundo werkt in een kapsalon, zijn grote wens is een eigen salon te beginnen. Als hij hiervoor een lening probeert los te krijgen, stort hij zich in een kansloze relatie met een bankmedewerkster. Teresa werkt als therapeute in een medisch centrum, waar zij probeert prostituees te bewegen tot veilige seks. Ze komt erachter dat haar 15-jarige dochter zwanger is en dat haar ex-man naar prostituees trekt die zij begeleidt. Mario is een getalenteerd klarinet-speler. Hij auditeert bij het Philharmonisch orkest, maar wordt stteds afgewezen. Ook duikt steeds dezelfde zieke prostituee op in ieders leven..."
La buena vida is een goede film zonder meer. De verhalen glijden inderdaad uiteindelijk in elkaar over... maar de verhalen zijn eigenlijk niet zo superinteressant... Ach ja, de film was toch nog goed te pruimen... en de Westmalle en Palm ná de film waren ook lekker ;o)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten