19 december 2009

Autoproblemen

Gistermiddag wilde Ine snel met Johans auto naar de bakker... Ine kreeg de Corsa niet gestart. Gelukkig is er dan VAB (NL= wegenhulp)! Deze kregen de auto weer aan de praat en adviseerden om de batterij (NL= accu) te vervangen.
Johan reed meteen naar de garage waar Johans pa Julien werkt. Johan moest namelijk nog gaan werken gisteren én zondag. In de garage werd de batterij vervangen... maar dat bleek niet het enige probleem te zijn... De auto herkende de chip in de sleutel ook niet meer. Er werd gezocht maar niks gevonden. Johan vertelde dan van de slecht werkende achterruitverwarming... De koffer werd open gedaan... en alles werkte weer!!?

Bij terugkomst van zijn werk bleek er weer hetzelfde probleem te zijn :-( Er bleven lichtjes branden op het dashboard... Johan ontkoppelde de batterij dan maar... Hopelijk krijgt Johan zondag de Corsa aan de praat om te gaan werken... Moest dit niet zo zijn is dat ook geen ramp, Ine kan hem ook nog brengen en halen, maar toch... het is vervelend aangezien Johan dan een uurtje op Ine moet wachten omdat deze óok werkt zondag...

Vreemd, he!???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten