27 december 2009

Anne Frank, shoppen en dub

Het stukje in België dat we gisterochtend moesten rijden was érg glad, maar gelukkig ze deze keer in Nederland wel goed gestrooid. De snelwegen lagen er goed bij en al snel waren we in Amsterdam! Ons hotel, Amstel Botel, was minder goed te vinden... maar ach...
We namen het veer over het IJ van het hotel naar het centrum. wat meteen opviel, waren de énorme hoeveelheid fietsen in de stad! Amai! Van wie zíjn die allemaal!??
We bezochten het Anne Frank Huis. Op zich is er niet veel te zien in het huis en achterhuis... maar het maakt toch indruk. Daarna liepen we wat door de Jordaan.
In meer musea en cultuur hadden we eigenlijk geen zin... dus gingen we shoppen... We vonden beide wat CD's en kleren.
's Avonds aten we Italiaans. Dat was toch alweer even geleden. Lekker!

Rond 22u30 trokken we naar de Neveritastraat, naar het feestje van King Shiloh en Irations Steppas. Het bleek door te gaan in een soort van vervallen bunker zonder verwarming... "Speciaal" ;o)
Tot 2u trad King Shiloh op... Ze waren goed en produceerden véééééél decibels! Met momenten leken onze haarwortels omhoog te springen uit onze haarzakjes... en onze magen verteerden letterlijk de zware bastrillingen... ;o)
Naar de Iration Steppas luisterden we maar even. Ze waren wel goede, maar het was toch al laat en we moesten er toch behoorlijk vroeg uit, he...
Het was een dagje om zeker nog 'ns over te doen! We vonden Amsterdam qua stad wat tegen vallen maar waarschijnlijk gaan we wel nog 'ns terug om nog 'ns een concertje mee te pikken ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten